Fam Kraamhotel

De geboortekamers

Wanneer er zich geen complicaties voordoen tijdens je zwangerschap of bevalling kun je kiezen voor een bevalling op een geboortekamer van het Kraamhotel. Je bevalling wordt dan begeleid door een verloskundige van jouw Fam team (Betula, Magnolia, Mimosa, Oliva, Tilia en Wisteria). Ook wanneer je niet bij Fam, maar bij een andere verloskundigenpraktijk onder controle bent, kun je voor de bevalling gebruikmaken van de faciliteiten van het Kraamhotel. Je eigen verloskundige kan hier dan jouw bevalling begeleiden. De geboortekamers in het Kraamhotel bieden je de huiselijke sfeer van thuis en tegelijkertijd de nabijheid van de professionele voorzieningen van een ziekenhuis. Het Kraamhotel ligt dicht bij de Verlosafdeling. Wanneer er zich tijdens je bevalling problemen voordoen, ben je snel op de plek waar extra zorg mogelijk is. In de geboortekamers heb je de mogelijkheid om, op de kamer gebruik, te maken van een (beval)bad.

Kijk voor de actuele kosten van je bevalling en kraamtijd op de site van Lunavi kraamzorg.

De eigen bijdrage kan, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, gedeeltelijk of geheel vergoed worden. Informeer hiernaar bij je verzekeraar.

Fam Kraamhotel

De kraamsuites

Al je een deel of de gehele kraamtijd door wil brengen in het Kraamhotel, dan verblijf je in een kraamsuite met een huiselijke sfeer. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en zijn modern ingericht met een eigen badkamer, televisie, koelkast en een slaapplek voor je partner. Je kunt ook gebruik maken van de kraamsuites als je niet bij Fam bent bevallen.

Je bent zelf vrij om te bepalen hoe lang je in het Kraamhotel wilt verblijven. Check de mogelijkheden hiervoor bij je Zorgverzekeraar. Wil je maar één dag of enkele dagen van het kraamhotel gebruik maken, dan kan Lunavi Kraamzorg of een andere kraamzorgorganisatie de zorg thuis gewoon voortzetten. De kraambedcontroles in het Kraamhotel worden, net zoals thuis, gedaan door de verloskundigen van jouw team
(Betula, Magnolia, Mimosa, Oliva, Tilia en Wisteria) van Fam.

Fam Kraamhotel
Afbeelding Kraamhotel