Agenda
van Fam
Borstvoedingscursus
Helaas, op dit moment zijn alle inschrijvingen vol.

Fam staat volledig achter het geven van borstvoeding. We weten ook dat het erg prettig kan zijn je goed voor te bereiden op de borstvoedingsperiode. Het volgen van een borstvoedingscursus kan jou en je partner ondersteunend zijn. De borstvoedingscursus wordt gegeven door de lactatiekundigen (borstvoedingsdeskundigen) van Fam.

Inhoud                                                                                                                                      Tijdens deze bijeenkomst geven we onder andere informatie over hoe borstvoeding werkt, hoe je problemen kunt voorkomen, hoe je weet of je kind voldoende binnenkrijgt en wat te doen als je weer gaat werken. De avond is bedoeld voor zwangeren die borstvoeding willen gaan geven en voor hun partner. Ook als je nog niet weet of je borst- of flesvoeding wilt gaan geven, kan deze bijeenkomst je informatie geven, zodat je een gerichte keuze kunt maken.

Kosten                                                                                                                                           De kosten bedragen €25,- voor jou en je partner.  Om deze kosten te voldoen, ontvang je op de avond zelf een incasso-formulier om in te vullen. 

Locatie                                                                                                                                                 De borstvoedingscursus wordt gegeven in de Aula (route 73) op locatie ETZ Elisabeth. Let op: je krijgt géén bevestiging van je inschrijving.

Alternatieve dagen
Toon meer bijeenkomsten
17 februari
10 maart
21 april