Nieuws bij Fam
24 juli 2019; badeendenrace Tilburg
19 juli, 2019

Tijdens de kindermiddag van de Tilburgse Kermis op 24 juli 2019 kleurt de Piushaven voor de derde keer knalgeel. In de Piushaven worden duizenden badeendjes te water gelaten voor de derde editie van de Badeendenrace Tilburg.

De Badeendenrace Tilburg is zoals de naam al zegt een spectaculaire (bad)eendenrace over 300 meter door de prachtige Piushaven. De eendjes gaan de strijd aan om prachtige prijzen te winnen.

 

 

Het goede doel tijdens de Badeendenrace Tilburg is het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant in Tilburg. Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. In Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis of Revalidatiecentrum Leijpark. Het Huis krijgt geen subsidie van de overheid en is afhankelijk van donateurs, sponsoren en vrijwilligers.

Op maandag 22 juli worden vanuit de Ronald McDonald huiskamer bij Fam (route 80 ETZ Elisabeth) badeendjes verkocht! Dus steun dit goede doel en kom langs! Ook kan je online een adoptielot kopen!