Nieuws bij Fam
Fam doet mee met Stoptober!
08 september, 2018

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Wist je dat samen stoppen met roken de kans om het vol te houden met factor vijf vergroot?! Door de gezamenlijke aanpak biedt het een uitgelezen kans om te stoppen met roken.

De afgelopen jaren hebben 150.000 rokers met elkaar bewezen dat het werkt. Hoe dat kan? Kort gezegd door het samen te doen! Het geheim zit hem in de positieve aanpak en de steun die Stoptober biedt, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Via de Stoptober-app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid, ontvang je tips en lees je wat je zoal kunt verwachten gedurende die 28 dagen. Via social media (Facebook, Twitter, Instagram) blijf je op de hoogte en sta je in contact met anderen die hetzelfde doormaken als jij en kun je ervaringen uitwisselen.

De actie stoppen met roken is bedoeld om iedereen te motiveren en te helpen te stoppen met roken. We besteden tijdens Stoptober extra aandacht aan stoppen met roken voor onze cliënten, patiënten, familie en naasten. Rook jij, doe dan mee! Kijk op www.stoptober.nl. Wanneer je vragen hebt, of graag hulp wil bij het stoppen met roken, neem dan contact op met je zorgverlener bij Fam.