Nieuws bij Fam
Onze Fam breidt uit!
02 augustus, 2022

Per 1-1-2023 zal Fam gaan fuseren met verloskundigenpraktijk Luna. Wat houdt deze verandering in voor jou? En waarom gaan wij deze fusie aan?

De kracht van Fam zit in de afstemming van zorg door verloskundige, gynaecoloog en kinderarts. Zij bekijken samen met jou en je gezin welke zorg jullie nodig hebben en door wie en waar deze het beste geboden kan worden. Hierbij wordt gewerkt in een gezamelijk dossier wat er voor zorgt dat er geen verlies van informatie is in geval van overdrachten en betrokken zorgverleners ten alle tijden volledig op de hoogte zijn van jouw situatie. Wij geloven in de kracht van gezamelijke zorg en het samen verantwoordelijk zijn. Daarom willen we deze manier van zorg verlenen graag uitbreiden en zijn we dus ontzettend trots dat ook verloskundigenpraktijk Luna gelooft in dit concept en hier graag deel van wil uitmaken!

De verloskundigen van Fam werken in kleine teams om binnen het grote geheel persoonlijke zorg te kunnen bieden. In ieder team werken een aantal verloskundigen met allen hun eigen karakteristieken, expertise en ervaring. Als zwangere ben je verbonden aan jouw eigen team. Welk team dit is, kies je zelf. Deze keuze kan gebaseerd zijn op de verloskundigen in een team, of juist op basis van de spreekuurlocaties van een team. Jij kiest wat er bij jou past!

 

Verandert er met deze fusie iets voor jou?

Zit je momenteel in team Magnolia, team Mimosa, team Tilia of team Wisteria dan verandert er niets! Met de fusie zal er een 6e team gevormd worden, namelijk team Oliva. Juist omdat we bij Fam staan voor samenwerking zullen we de collega verloskundigen van Luna met liefde opnemen in onze teams. In team Oliva zullen verloskundigen Inge Thielen en Ineke Damen, ervaren verloskundigen momenteel werkzaam bij verloskundigenpraktijk Luna, versterkt worden door Bregje Verwijmeren en Patricia Smulders, momenteel werkzaam in team Betula. Henja van Ittersum zal aansluiten bij team Betula. Henja is een ervaren verloskundige die al jaren werkzaam is bij verloskundigenpraktijk Luna en ontzettend enthousiast is om deze fusie aan te gaan. 

Zit je in team Betula en wil je graag kennismaken met Henja? Vanaf 1-1-2023 kun je een afspraak bij haar maken op onze spreekuren. Hier stelt Henja zich vast aan jullie voor!