Nieuws bij Fam
Tekenwedstrijd: help jij Fam?
12 april, 2019

Deze wedstrijd is inmiddels gesloten. Lees hier welke tekening er uiteindelijk gewonnen heeft!

In het ziekenhuis vind je een speciaal plekje. Fam heet het. Maar het is niet alleen een plekje in het ziekenhuis, Fam is ook een knuffel. Alleen is er één klein probleempje: wij weten nog niet hoe Fam eruit ziet. Jij kunt helpen!

Heeft Fam lange knuffelarmen? Is ze lekker zacht? Heeft ze grote of kleine ogen? En welke kleur heeft Fam? Wij hebben geen idee. Maar jij hopelijk wel. Daarom willen we jou vragen om een mooie tekening te maken van Fam en ons te laten weten hoe jij denkt dat Fam eruit ziet. En misschien win jij deze tekenwedstrijd en gaan we van jouw tekening een echte Fam-knuffel maken!

Download en print deze pdf en doe mee!

Lever je tekening uiterlijk 19 April in bij de centrale balie van Fam of stuur de tekening naar: ETZ t.a.v. Fam, Postbus 90151, 5000 LC Tilburg.

Stemmen kan op 17 mei 2019 op locatie ETZ Elisabeth bij de hoofdingang. Van 08.30 tot 15.30 uur kunnen alle kinderen die in het ETZ Elisabeth komen, in de leeftijd van 0 tot 18 jaar, een stemformulier invullen. Na het tellen van alle stemmen vindt tussen 16.00 en 17.00 uur de prijsuitreiking plaats in de Ronald McDonald Huiskamer, route 80.