Geboortezorg bij Fam
Babymassage

Massages hebben een positieve uitwerking op alle lichaamsfuncties van je kind. Het is één van de manieren om aandacht en liefde te geven. Hiermee schenk je je kind vertrouwen en een gevoel van eigenwaarde. Gebleken is dat baby’s de massages heerlijk vinden.

Bovendien worden door massage hormonen geproduceerd. Deze spelen een belangrijke rol bij gevoelens van tederheid en gebondenheid. Het bevordert de veilige hechting tussen ouders/verzorgers en hun kind. Dit is belangrijk voor een evenwichtig functioneren in het verdere leven. 

De cursus babymassage is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 weken tot de leeftijd waarop ze leren kruipen. Er is geen speciale kennis voor nodig, iedere ouder en/of verzorger kan het leren!

 

 

Daarom bieden we een cursus babymassage aan. De cursus wordt gegeven door Barbéra Muurmans en Charlotte Limpens-Robben, beiden verpleegkundigen bij Fam. De cursus die we aanbieden bestaat uit vier bijeenkomsten. Hierin leer je stap voor stap je kind te masseren en krijg je aanvullende informatie.

Kijk hier voor meer informatie of om je aan te melden!