Meer informatie

Na een positieve zwangerschapstest kan je je aanmelden bij ons via de website. Je wordt dan gebeld voor het maken van de eerste afspraak, het intakegesprek, en echo. Onze verloskundigen werken in kleine teams om je zo persoonlijke zorg te kunnen bieden. Alszwangere ben je verbonden aan 1 team. Binnen de teams werken we met casemanagers. Dat houdt in dat je een vaste verloskundige als aanspreekpunt hebt.

We adviseren je ook om je tijdens je zwangerschap door 2 à 3 verloskundigen uit jouw team te laten begeleiden. Onderzoek toont namelijk aan dat je de zorg beter ervaart als je wordt begeleid door minder zorgverleners. Daarnaast zorgt een klein team voor betere gezondheidsuitkomsten voor jou en je kind. Daar staan wij achter!

Ben je zwanger? Meld je aan bij Fam

grading

Vul het aanmeldformulier in
Het gaat vaak sneller dan bellen en wij hebben direct de juiste gegevens.

event

Gewenst moment van contact
Je geeft aan wanneer we je het beste kunnen bellen.

ring_volume

Vaak dezelfde dag nog teruggebeld
Een verloskundige belt je op. Uiterlijk binnen twee werkdagen.

arrow_right_alt Zwangerschap aanmelden

Veelgestelde vragen

Hier vind je een aantal van onze veelgestelde vragen.

arrow_right_alt Alle veelgestelde vragen
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.
arrow_right_alt Contact

Zonnen onder de zonnebank of in de felle zon kan een zwangerschapsmasker veroorzaken (bruine verkleuring in het gezicht), smeer dus altijd goed in met een hoge beschermende factor.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je contact met ons op moet nemen tijdens je zwangerschap. Ongerustheid is een belangrijke reden. Wanneer je verder aan de bel moet trekken vind je bij de verschillende veelgestelde vragen.

Luchtvaartmaatschappijen hanteren verschillende regels over zwanger vliegen en tot hoeveel weken. Informeer dus goed voorafgaand aan de vlucht bij de maatschappij waarmee je vliegt.

Ja dat mag.