Kindergeneeskunde bij Fam
ADHD centrum

Het ADHD centrum is een onderdeel van Fam. Op locatie ETZ Elisabeth, TweeSteden en Waalwijk kunnen we met behulp van verschillende onderzoeken vaststellen of er sprake is van AD(H)D. We maken hiervoor gebruik van de landelijke richtlijnen. We overleggen en stemmen af met jullie als ouders en kind welke behandeling en begeleiding het beste past in jullie situatie.

 

Binnen het ADHD centrum werken verschillende zorgverleners zoals een kinderarts, ADHD verpleegkundige, verpleegkundig specialist, pedagogisch medewerker, sociaal pedagogisch hulpverlener, kinderfysiotherapeut en kinderpsycholoog. Samen kunnen we de op jullie afgestemde zorg en begeleiding bieden.

Doelgroep
+

Kinderen tot 18 jaar met (verdenking) AD(H)D (Attention Deficit Hyperactivity Disorder).

Gang van zaken
+

Na het ontvangen van de verwijsbrief neemt onze secretaresse telefonisch contact met je op. Wanneer telefonisch contact niet lukt, ontvang je een brief met de eerste afspraak.

Locatie en contact
+

Het ADHD-centrum vind je op de Polikliniek Kindergeneeskunde van de locaties ETZ Elisabeth (route 80), ETZ TweeSteden (wachtruimte 2) en ETZ Waalwijk (route 27). Bij binnenkomst in het ziekenhuis kun je je aanmelden bij één van de aanmeldzuilen en plaatsnemen in de wachtruimte.

Het telefoonnummer van de Polikliniek Kindergeneeskunde is 013 - 221 0800.

Mijn ETZ
+

Met Mijn ETZ kun je in een beveiligde digitale omgeving je persoonlijke medische dossier of het dossier van je kind inzien. Voor meer informatie klik hier.