Kindergeneeskunde bij Fam
Kinderlongpoli

Fam heeft een kinderlong-spreekuur op de locaties ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden en ETZ Waalwijk. Hier kun je samen met een kinderarts of kinderlongverpleegkundige bespreken welke behandelmogelijkheden er zijn. Er is een mogelijkheid om een gekoppelde afspraak te maken met de kinderarts en de kinderlongverpleegkundige. Wij bieden de totale zorg voor je kind met longproblemen en werken nauw samen met academische ziekenhuizen. Na onderzoek stemmen we samen de behandeling en begeleiding af zodat deze het beste past bij jouw kind in jullie situatie. 

-

Doelgroep
+
Kinderen en jongeren tot 18 jaar bij wie sprake is van (een vermoeden van) astma of andere longproblemen.
Gang van zaken
+
Na het ontvangen van de verwijsbrief neemt onze secretaresse telefonisch contact met je op. Wanneer telefonisch contact niet lukt ontvang je een brief met de eerste afspraak.
Locatie en contact
+

Het kinderlong-spreekuur vind je op de Polikliniek Kindergeneeskunde van de locaties ETZ Elisabeth (route 80), ETZ TweeSteden (wachtruimte 2) en ETZ Waalwijk (route 27). Bij binnenkomst in het ziekenhuis kun je je aanmelden bij één van de aanmeldzuilen en plaatsnemen in de wachtruimte. Het telefoonnummer van de Polikliniek Kindergeneeskunde is 013 - 221 0800.

Mijn ETZ
+

Met Mijn ETZ kun je in een beveiligde digitale omgeving je persoonlijke medische dossier of het dossier van je kind inzien. Voor meer informatie klik hier.