Meer informatie over Fam

De verloskundigen van Fam werken in kleine teams om je zo persoonlijke zorg te kunnen bieden. Als zwangere ben je verbonden aan 1 team. Binnen de verloskundige teams wordt er gewerkt met casemanagers. Dat houdt in dat je een vaste verloskundige uit jouw team als aanspreekpunt hebt. Je controles tijdens je zwangerschap worden zoveel mogelijk bij 2 vaste verloskundigen gepland, hierdoor leren we elkaar goed kennen.

Mocht je dit anders wensen kan dat natuurlijk ook! Ieder verloskundig team heeft op meerdere locaties in Tilburg en omstreken spreekuur om je zorg dicht bij huis te kunnen bieden. Zo hebben we naast het ETZ Elisabeth, ETZ Tweesteden en ETZ Waalwijk meerdere spreekuurlocaties in Tilburg, maar ook in Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Berkel Enschot en Udenhout, Rijen en Dongen. En we hebben altijd de mogelijkheid om extra langs te komen om bijvoorbeeld het hartje van je kind een keer extra te horen. Spreekt dit je aan? Meld je dan nu aan voor het begeleiden van je zwangerschap en kies aan welk team van verloskundigen jij gekoppeld wilt worden!

Verloopt je zwangerschap niet zonder complicaties, dan kom je onder controle bij het team van gynaecologen, team Acacia. We werken in een gezamenlijk dossier, hebben korte lijntjes, gezamenlijke werkafspraken en trainingen in acute situaties.
Mocht er na de geboorte een opname van jou of je kind nodig zijn, worden onze kinderartsen betrokken. We werken volgens het principe family centered and integrated care. Ouders en kind(eren) blijven altijd bij elkaar en de zorg wordt steeds met jou als
zwangere, het kind of jullie als ouders afgestemd. Op onze wie is wie pagina kun je vast kennismaken met de zorgverleners uit jouw team. Ook lees je hier meer informatie over Fam en de verschillende afdelingen.

Maak kennis met onze visie

Kom meer te weten over de visie van Fam.

arrow_right_alt Lees meer

Wie is wie?

Benieuwd naar wie er allemaal op onze afdeling werkt? Neem alvast een kijkje!

arrow_right_alt De gezichten van Fam

Wat zou Fam voor jou kunnen betekenen in de toekomst?

Hieronder zie je een overzicht van alle pagina’s waarop je informatie kunt vinden over jouw gekozen onderwerp.