Agenda
van Fam
Nu inschrijven
Babymassage
Datum: 05 juli, 2023
Alleen beschikbaar om: 10:00u
Locatie: Chalet Hilvarenbeek
Adres: Tilburgseweg 47a
Postcode: 5081 NG Hilvarenbeek

Massages hebben een positieve uitwerking op alle lichaamsfuncties van je kind. Het is één van de manieren om aandacht en liefde te geven. Hiermee schenk je je kind vertrouwen en een gevoel van eigenwaarde. Gebleken is dat baby’s de massages heerlijk vinden.

Bovendien worden door massage hormonen geproduceerd. Deze spelen een belangrijke rol bij gevoelens van tederheid en gebondenheid. Het bevordert de veilige hechting tussen ouders/verzorgers en hun kind. Dit is belangrijk voor een evenwichtig functioneren in het verdere leven. 

De cursus babymassage is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 weken tot de leeftijd waarop ze leren kruipen. Er is geen speciale kennis voor nodig, iedere ouder en/of verzorger kan het leren!

Cursus

De cursus die we aanbieden bestaat uit vier bijeenkomsten. Hierin leer je stap voor stap je kind te masseren en krijg je aanvullende informatie.

De bijeenkomsten zijn op woensdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en zullen gegeven worden in  Chalet Hilvarenbeek, Tilburgseweg 47a, 5081 NG Hilvarenbeek.

Voor deze cursus betaal je € 100,-. Koffie, thee en een reader zijn inbegrepen. Te betalen door een eenmalige machtiging ,die je tijdens de eerste les krijgt. De cursus wordt door sommige zorgverzekeraars, in het aanvullende pakket, geheel of gedeeltelijk vergoed. Je kunt hierover contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar.

Deze cursus wordt verzorgd door Barbéra Muurmans en Charlotte Limpens-Robben, beiden verpleegkundigen en werkzaam bij Fam.