Geboortezorg bij Fam
Informatie parkeren

Als je bevalt op de Verlosafdeling of in het kraamhotel van Fam hebben we, afhankelijk van de tijd waarop je bevalt, verschillende parkeermogelijkheden.

Kom je voor je bevalling naar het ETZ tussen 7.00 en 19.00 uur?

Dan kun je parkeren aan de achterzijde van het ziekenhuis. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de Leijweg. Als je de parkeerplaats op rijdt kom je een slagboom tegen. Via de intercom op de slagboom kun je je aanmelden bij de beveiliging. Je wordt daarna toegelaten op de parkeerplaats en kunt parkeren op de voor ‘Fam’/’CVB’ gereserveerde parkeerplaatsen. Deze vind je als je de parkeerplaats op rijdt aan je rechter en linkerzijde. Leg wanneer je hier parkeert de 'parkeerflyer' op het dashbord van je auto op het moment dat je gebruik maakt van één van de Fam parkeerplaatsen. 

 

Kom je voor je bevalling naar het ETZ tussen 19.00 en 7.00 uur?

Dan kun je parkeren bij de Spoedeisende Hulp. Volg de borden Spoedeisende Hulp en je kunt je via de intercom op de slagboom aanmelden bij de beveiliging. Je wordt toegelaten op de parkeerplaats en kunt nu parkeren bij de Spoedeisende Hulp.

 

Geplande bevalling?

Je kunt parkeren op de bezoekersparkeerplaats van het ETZ Elisabeth, bereikbaar via de Professor van Buchemlaan. Je krijgt van Fam éénmalig een uitrijkaart en je mag dus gratis parkeren tijdens de bevalling. Bij de hoofdingang en de achteringang staan rolstoelen in de abri’s. Voor het gebruik van een rolstoel heb je een 1 of 2 euromunt nodig.