Geboortezorg bij Fam
Informatie parkeren

Als je bevalt op de Verlosafdeling of in het kraamhotel van Fam hebben we verschillende parkeermogelijkheden.

Kom je voor een geplande bevalling?

Parkeer op de bezoekersparkeerplaats en ga vervolgens naar Fam, route 80.  

Kom je voor je bevalling naar Fam tussen 6.30 en 19.00 uur?

Dan kun je parkeren aan de achterzijde van locatie ETZ Elisabeth. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de Leijweg. Volg de borden Bloedbank/Damast/ Ronald McDonald Huis.

Als je de parkeerplaats oprijdt zie je een slagboom. Via de intercom op de slagboom kun je je aanmelden bij de beveiliging. Je wordt daarna toegelaten op de parkeerplaats.

Parkeer op de voor Fam/CVB gereserveerde parkeerplaatsen. Deze vind je als je de parkeerplaats oprijdt aan je rechter- en linkerzijde.

Deze parkeerplaats verlaat je zonder uitrijkaart.  

Je kunt via de achterging naar binnen. Tussen 17.00 en 19.00 uur bel je aan na de eerste schuifdeuren. De Beveiliging opent de deur. Ga vervolgens naar Fam, route 80. Verplaats je auto zo snel als mogelijk naar de bezoekersparkeerplaats aan de voorzijde van ETZ Elisabeth.  

Kom je voor je bevalling naar Fam tussen 19.00 en 6.30 uur?

Dan kun je parkeren bij de Spoedeisende Hulp van locatie ETZ Elisabeth. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de Professor van Buchemlaan. Volg de borden Spoedeisende Hulp.  

Als je de parkeerplaats oprijdt zie je een slagboom. Via de intercom op de slagboom meld je je aan bij de beveiliging. Je wordt daarna toegelaten op de parkeerplaats waar je op elke vrije parkeerplaats mag parkeren.

Deze parkeerplaats verlaat je zonder uitrijkaart.

Ga vervolgens naar Fam, route 80. Verplaats je auto zo snel als mogelijk naar de bezoekersparkeerplaats aan de voorzijde van ETZ Elisabeth.