Kindergeneeskunde bij Fam
Oké-poli

Bij Fam vind je de Oké-poli. Deze is bedoeld voor kinderen die langdurig lasthebben van hoofdpijn, buikpijn en/of vermoeidheidsklachten. Een kinderarts en een psycholoog luisteren samen naar het verhaal van jou en je kind en denken mee in de mogelijke verklaringen waarom een klacht is ontstaan of onvoldoende is hersteld. We kijken dan naar medische, psychologische en sociale factoren.

 

De kinderarts en psycholoog geven advies over de aanpak van de klacht. Het advies kan zijn om een behandeling binnen het ziekenhuis te volgen, maar soms word je ook naar een andere instantie verwezen.

-

Doelgroep
+

Kinderen tot 18 jaar die langdurig last hebben van hoofdpijn, buikpijn of vermoeidheidsklachten, en hierdoor in het dagelijks leven minder functioneren, denk hierbij aan schoolverzuim of sociaal isolement.

Gang van zaken
+

Je kunt door een kinderarts of door je huisarts worden verwezen naar de Oké-poli. Na het ontvangen van de verwijsbrief neemt onze secretaresse telefonisch contact met je op. Wanneer telefonisch contact niet lukt, ontvang je een brief met de eerste afspraak.

Locatie en contact
+

 De Oké-poli vind je op de Polikliniek Kindergeneeskunde van de locatie ETZ Elisabeth (route 80). Bij binnenkomst in het ziekenhuis kun je je aanmelden bij één van de aanmeldzuilen en plaatsnemen in de wachtruimte.

Het telefoonnummer van de Polikliniek Kindergeneeskunde is 013 - 221 0800.

Mijn ETZ
+

Met Mijn ETZ kun je in een beveiligde digitale omgeving je persoonlijke medische dossier of het dossier van je kind inzien. Voor meer informatie klik hier.